Beste mensen,

Sinds kort makel ik weer in Groningen, Haren, Paterswolde, Eelde en Eelderwolde.

Als een door de rechtbank beëdigd makelaar behartig ik de belangen van verkoper maar ook die van koper.

Zo krijgt de koper – ook in deze overspannen woningmarkt- de gelegenheid een bouwkundig en financieel advies in te winnen.

Daarnaast werk ik als Makelaar Stille Verkoop (www.stilleverkoop.nl)

Hartelijke groet
Foppe ten Broek

Aankoop, een vak apart

Het kopen van een woning is een belangrijk moment in uw leven. Het gaat niet alleen gepaard met de nodige spanning maar ook met een grote investering.

Het is dan ook verstandig een aankoopmakelaar in te schakelen. Met onze ervaring, inzicht en kennis van de woningmarkt worden risico’s vroegtijdig geschat. Dat is ons dagelijks werk. En het kan u veel geld opleveren. Wij zorgen er namelijk voor dat u niet te veel betaalt en dat de gemaakte afspraken goed worden vastgelegd bij de notaris.

Onze aankoopbegeleiding gaat uit van een complete dienstverlening inclusief een bouwkundig rapport. Maar u kunt er ook voor kiezen dat wij uitsluitend de onderhandelingen voor u voeren. In dat geval geldt een beloning op basis van de geleverde prestatie. Alle overige diensten kunnen worden aangepast aan uw wensen.

Het aankopen van een woning is een vak apart en omdat wij als aankoopmakelaar hierin  gespecialiseerd zijn, hebben wij een speciaal aankoop concept ontwikkeld. U leest hier meer over op onze site voor potentiële kopers www.pokop.nl uw aankoopmakelaar.

  • Hier vindt u ons volledig aanbod
  • Alle diensten van Foppe ten Broek Makelaardij op een rij
  • Plaats een zoekopdracht en wij vinden de woning die bij u past!
  • Of wilt u graag dat wij contact met u opnemen?