Beste mensen,

Sinds kort makel ik weer in Groningen, Haren, Paterswolde, Eelde en Eelderwolde.

Als een door de rechtbank beëdigd makelaar behartig ik de belangen van verkoper maar ook die van koper.

Zo krijgt de koper – ook in deze overspannen woningmarkt- de gelegenheid een bouwkundig en financieel advies in te winnen.

Daarnaast werk ik als Makelaar Stille Verkoop (www.stilleverkoop.nl)

Hartelijke groet
Foppe ten Broek

Verkoop

Bij de verkoop leveren wij maatwerk door onze persoonlijke aandacht en inzet. Uw wensen, verwachtingen, eisen en persoonlijke omstandigheden bepalen  onze werkwijze.

We maken daarbij vooral het verschil door uw woning zeer actief in de markt te zetten. Juist in de huidige woningmarkt moet hieraan extra aandacht worden besteed.

Daarom hebben wij naast onze websites en Funda een nieuw verkoopconcept ontwikkeld. Verder maken we veel gebruik van ons relatienetwerk en ons netwerk via de sociale media. Ons plan van aanpak leggen wij graag in een nader gesprek met u uit.

Ja, we gaan graag ver. Nou ja, we zitten in  de regio van  Peel en Maas van Meijel, Panningen Helden, Maasbree, Kessel, Baarlo  tot Venlo. En daar kennen we de markt van haver tot gort.

De mensen ook trouwens. We weten welke faciliteiten er om de hoek liggen en wat er leeft bij de gemeenschap. Omdat we ons werkveld zo goed kennen, kunnen we snel en flexibel inspringen op uw ideeën over prettig wonen. 

  • Hier vindt u ons volledig aanbod
  • Alle diensten van Foppe ten Broek Makelaardij op een rij
  • Plaats een zoekopdracht en wij vinden de woning die bij u past!
  • Of wilt u graag dat wij contact met u opnemen?